Disko Plasko

Vi glæder os til at se jer til næste DISKO PLASO
Lørdag den 2. November 2019


Bov Svømmehal holder en super fed fest for børn og unge. Der vil være masser af musik, lækker mad og selvfølgelig noget at drikke.

  For at der er plads til alle, starter vi med Familiedisko fra 16.00 til 18.00. De giver mulighed for både de små og forældrene at have en super oplevelse inden de større børn kommer.

  Fra kl.19.00 til 22.00 er det så de store kan holde fest så meget de vil. Man skal mindst være 9 år gammel og kunne klare sig alene.

  Der vil være flere forskellige vanddyr i vandet som man både kan sidde, løbe og rutsje ned af. Denne aften er alt tillad som er super sjov både for dig og de andre. For at gøre det endnu hyggeligere i hallen, slukker vi for det store lys og tænder i stedet vore projektører der lyser ned i vandet. Udover vil der være levende lys rundt i hallens vinduer. 

  For det helt rigtige feeling søger Diskotek Saxon. De har et kæmpe lysshow og har fuld styrke på lyden, så der er bare knald på!

  Selvfølgelig vil der også være nogle konkurrencer, som giver mulighed for at vinde fede præmier.

  Der vil være ekstra personale denne aften og sikkerheden er ikke sat over styr.

  Bov Svømmehal afholder diskotekaften den første lørdag efter vinterferie og efter efterårsferien. Så kom og få en super lækker oplevelse i Bov Svømmehal. Prisen for at deltage tildette super arrangement Disko Plasko er kr. 40,- pr. person (der kan ikke anvendes turskort, eller andre former for rabatordninger). 

  Der skal ikke købes billet forud - disse købes ved indgangen. 

   

   

  Sidst opdateret 04.03.2019

  Del denne side med verden eller bare en ven på Facebook, Twitter, Google+, LinkedIn eller mail.

  Fandt du siden nyttig?

  Bov Svømmehal Plantagevej 2B, Bov 6330 Padborg tlf: 7376 8780 kdi@aabenraa.dk